Sunday, September 13, 2009

Selamat Hari Lahir Nenek..


Gambar atok dan nenek belah Tok Ibu masa sambutan father's day 2 tahun lepas.. masa tu ibu belom kawin pon lagi dengan ayah Kaseh.. malas lak nak godek2 gambar kat external HD..


Hari ni hari ulangtahun Tok Ibu yang ke-59. Dah tua dah nenek.. moga panjang umur, murah rezeki.. tadi ibu call nenek, ucap selamat hari lahir.. macam biasa nenek mesti tanya, "Kaseh mana? , tengah buat apa?, dah pandai apa?" Cuma hari ni nenek ada la gak cakap "Kaseh dah duduk jauh, tak dapatla nak tengok Kaseh".. erm..tiap kali nenek cakap camtu..rasa runtun gak hati ibu ni.. Sejak kita balik ke Oslo bulan Januari yang lepas, nenek tak pernah lagi tengok muka Kaseh yang latest.. apalagi tengok keletah Kaseh.. kesian Tok Ibu.. Tok Ayah selalu je tengok Kaseh.. kalau tak kat blog, ayah video call guna skype..huhu..sedih sangat la pulak ibu!!!uwaaaaa!!! Tapi nak buat camne, Tok Ibu takde computer kat umah tu.. internet network pon takde.. sebab takde pon nak pasang.. Kesian nenek.. walaupun Kaseh cucu Tok Ibu yang ke -18, tapi mesti ada beza dengan cucu-cucu yang lain.. huhu.. takpe la nenek, tahun depan Kaseh balik ek.. Apapun, Selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke-59. Moga nenek dipanjang umur, dimurahkan rezeki, hidup bahagia dunia akhirat.. dan semoga sentiasa dalam keredhaanNya.. Amin.. Kaseh, ibu dan ayah sayang sangat kat nenek..


Note: Air mata ibu mengalir dengan lajunya masa buat posting ni...uwaaaa..


P/S: I Love you..


2 comments:

hubby said...

cewek... hehehe

KIRIS said...

tak baik tau..bluewkkkk.....