Friday, September 25, 2009

Pagi Syawal di Oslo..

Hari ni dah raya ke 6.. kot kita ada kat KL, sure weekend ni ada program balik kampung raya lagi..tak pun, ada je jemputan open house..erm...bestnyer.. tapi takpe la..next year kita raya kat Msia lak.. lagipun, isnin ni nak fly ke Paris..yayyy!!

So, raya ahad lepas..takde la apa yang special na.. cuma lepas ayah balik dari sembahyang raya..and ibu siap2kan Kaseh dan diri sendiri.. Ibu call nenek.. hampir banjir gak la umah sewa ni..hahha.. biasala kan.. kot ada kat Msia pun sure nangis gak masa salam tu.. cume this time ditambah lak dengan kajauhan ni...lagi haru la.. tapi, after hang up the phone tu..Ibu dah ok dah.. Then, kita salam bermaaf-maafan..Ibu, Kaseh dan ayah..

Erm..tahun ni tahun ke-2 ibu salam tangan suami di pagi raya..(ada unsur2 jiwang paragraph ni ..huhuhu..) hiba sangat rasanya.. terasa banyak salah silap ibu pada ayah selama bersama.. Ibu tau banyak kerenah ibu yang menyakitkan hati ayah..tapi ayah tu..sabar jerk..My dear sweetheart, sayang minta ampun dan maaf atas segala salah silap sayang pada Is selama ni..andai ada terlanjur kata dan tingkah...halalkan makan minum sayang selama bergelar kekasih, tunang dan isteri buat Is..maaf andai sayang masih belum mampu jadi isteri terbaik buat Is..sayang akui..diri ini masih punya banyak kelemahan dan kekurangan..dan untuk itu..kemaafan jua sayang pohonkan.. terima kasih juga atas segala kasih sayang, cinta, perhatian dan kesempurnaan hidup yang telah Is curahkan buat sayang dan Kaseh..Love you so much!! And to my dear Kaseh, last year, Kaseh masih dalam rahim ibu.. but this raya, kaseh sendiri dah salam tangan ayah dan ibu juga..tahun depan kita balik beraya kat Msia ye sayang.. kita tuntut duit raya double dari semua org..ahahah...

Family potret : Pagi 1 Syawal 1430H di Oslo..



Terubat duka lara di pagi syawal tengok keletah 2 beranak ni..







P/S: I Love you..

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

emy..i'm back..lame gile tak mengomen..cantik gambar potret raya nie..ade unsur2 jiwang kata2mu itu..nie bikin saya jeles..huhu...rase mo kawen jugak ni...

KIRIS said...

ha...ingat dh tk sudi dah nak tau update KIRIS..eheheh.. sila2..cepat2 kawen n punye anak sendiri ek..