Tuesday, September 08, 2009

KIRIS and her walking skill

Kaseh dah banyak improve.. last time cuma dapat menapak dalam 5/6 step..tu pun nampak macam tak stabil sangat.. But sekarang ni, alhamdulillah..manja ibu dah melangkah dengan lebih yakin dan stabil.. As for now, Kaseh dah mampu berjalan sendiri dari sofa hingga ke depan skrin TV.. adalah dalam 15 tapak macam tu.. Cuma sekarang ni belum pandai lagi nak bangun sendiri without hold to something.. Takpe, insyaAllah..esok lusa boleh la tu kan..

By the way, gigi ke-6 akhirnya muncul juga after 2 weeks Kaseh demam haritu.. but this time rasanya paling menderita setakat ni sepanjang episod tumbuh gigi bagi Kaseh.. Before this tak pernah demam.. maintain jerk..tau2 ibu dah rasa dah gigi tu.. but not for this time.. Sampai tak tidur malam kamu dibuat dek kerana gigi tu sayang.. kesian sayang ibu ek.. Mungkin ada lebih dari satu gigi yang nak tumbuh..sebab tu Kaseh sampai demam.. Ibu rasa ada lagi 1/2 batang gigi akan muncul tak lama lagi.. sabar ye sayang..Kaseh kuat kan.. Ibu dan ayah doakan Kaseh kuat untuk harungi saat saat ni lagi..Ibu dan ayah sayang Kaseh..sangat2..selamanya..muaahhhsss..


Sekadar gambar hiasan..


P/S: I Love you..


2 comments:

kaseh.alphalipid said...

heheh so cute la Kaseh.sikit lg penatla ibu dya berkejar ngn Kaseh:)
nnti balik mesia...jumpa another Kaseh here...bolela snap photo byk2...ok?

enjoy yr parenthood journey.mmg best tgk our baby nye development kn?
tkcare.salam ramadhan!

ezira
http://kaseh-alphalipid.blogspot.com
http://nurezira.fotopages.com

KIRIS said...

heheh..betol2..macam2 keletah derank ni kan..syok je rasa.. ha..boleh2..insyaAllah..raya tahun depan kami balik..leh la berjumpe if ada masa terluang.. bg both Kaseh berkenalan n beramah mesra gituuu..

Salam Aidilfitri ntok ezira and Kaseh...