Tuesday, September 01, 2009

KIRIS di Alna..

29/8/2009

Hari ni saje jalan-jalan amik angin.. ayah ajak pergi Alna.. Nak tengok Kaseh nye softbag ntok winter nanti..pastu ibu pun nak beli something untuk Kaseh. Kat Alna tu besar shopping mall dia.. ada toy 'r' us yang besar gak.. so leh la tengok2 apa yang berkenan nanti.. Dalam pada jalan-jalan tu ada letak Kaseh kat tricycle.. kemain sronok lagi Kaseh sampai meronta2 bila ibu kuarkan dia.. sorryla sayang..bukan tak mau beli untuk kamu, tapi tricycle tu untuk baby umur 2 tahun ke atas.. lagipun, nak masuk winter dah kan.. tak leh la nak bawak kamu jalan2 naik tricycle tu nanti.. Ibu janji tahun depan nye summer kite beli ok.. even waktu tu kaseh belum pon 2 tahun kan.. tapi takpe..leh je pakai safety belt tu.. kot kaki Kaseh tak sampai lagi nak kayuh..letak je la kat tempat letak kaki bese.. nanti ibu ke ayah ke tolak ek.. sian dia.. kecik2 dah pandai tunjuk perasaan ek.. menurun "pe'el" siapa la tu ek..heheheh...

mula-mula macam malu-malu kucing..


pastu..ha..syokla dia..enjoy betul!!


kite main gelongsor lak..


wah..bestnye nek 4WD ni.. kot kat umah puchong ni..Kaseh leh sampai ke swimming pool sendiri..




p/s: I Love you..


2 comments:

acik juju said...

oo nak winter dah ke balik..
takpe dah penah ade pangalaman kan?

KIRIS said...

a ah awk..kejap je..last winter kaseh br 1bln stengah... la ni nk setahun dah..