Sunday, September 13, 2009

Jalan-jalan hujung minggu..

Tengah hari tadi saja bawa Kaseh keluar jalan-jalan kat Vigelandsparken. Cuaca pun cerah, saja la keluar ambil angin..






Before keluar ke taman tu, memang dah plan nak singgah ke barnhage yang dekat dengan area rumah coz saja nak bagi Kaseh main buaian.. on the way nak ke barnhage tu.. elok je dia dok layan stroller nya tali apa ntah.. tup2, bile dah sampai betul-betul depan buaian tu... Ya Rabbi...tidur rupanya anak ibu ni.. kesiannya la hai dia.. letih sangat practice berjalan kat taman tadi..takpela sayang, kita gi lagi lain kali yer..




Ni pulak, percubaan ayah untuk shot panning picture.. well, not bad at all..good effort la sayang!!




P/S: I Love you..

2 comments:

chymara said...

comelnye kaseh tido!...hehe btw good shot but kite pening plak tengok ni mcm benda ni bergerak plak ;p

KIRIS said...

tq aunty.. Kaseh mmg tiap masa comel..tengah berak pon comel juge..ekekekek...anyway, memang bende tu tgh bergerak pon awk..ahahah..