Sunday, September 27, 2009

KIRIS and Alyssa family from Copenhagen!!

Semalam masa jalan2 kat town, nampak satu family ni dok asyik memilih barang kat depan kedai Asean. ayah kata macam malaysian..so, ayah dok je kat depan kedai tu.. dalam hati, ibu tau dah..sure ayah akan sapa diorang if memang dah pasti they all are malaysia.n. as what I expected..kuar je dari kedai asean tu nampak la ayah dok tengah berborak2ing dengan family tu.. Erm..jarang jumpa msian kat Oslo ni, so kalau ada peluang tu memang cepat je la kami sapa.. as this case.. memang kebetulan sangat la..diorang lak dok nak cari tempat makan yang ada nasi..sian kat mak diorang..tak mau dah mkn kebab.. naseb baik la kitorank memang tau ada satu kedai ni memang ada jual nasi and kari kambing@ayam.. since diorang ok, kami bawak la ke Grondland.. terasa sangat syok berkenalan2 dengan family ni.. diorang naik cruise dari Copenhagen..

KIRIS??hohoho..nasib baik de in the good mood and bukan bangun dari tidur..so, memang dia sakan la.. takdela mengaruk ke apa ke kan.. berkenalanla KIRIS ngan uncle Nazri, Aunty Adila, Nenek(tk tau nama nenek tu sape..:p) abg Aiman and kak Alyssa (tp kak Alyssa tidur..bila bangun tu mcm tkde mood..besela..anak kecik memang camtu.. bangun2 tidur badan lesu..mana nak ada mood) Anyway, really nice to meet them..InsyaAllah..ada rezki and panjang umur, kami lak ke sana..ehehe.. dah ada kenal org ni syok la nak berjln nanti..ahhah..suka suki ibu jer..ntah diorang nak melayan kita ntah tidak kan.. tapi tkpe, aunty adila n family sure ok nyer..heheh.. semalam ada la snap sket gambar.. makanya..lyn je la..





note: tengah ibu serabai2 la ada jumpa org kan..hahah.. gasakla labu..


P/S: I Love you..

2 comments:

*adie* said...

is, mas and kaseh.... we all suka sangat dapat jumpa korang.... jangan lupa datang copenhagen bagitau tau... kak adie bentang pink kapet for you all!! hehehe....

KIRIS said...

hi kak..insyaAllah..if kami nak ke sana nanti kami roger2 akak dulu ek.. tk mo pink..nak red la..baru cara!!heheh..