Saturday, August 01, 2009

Selamat Hari Ulangtahun kelahiran Atuk..




Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan atuk
Allah selamatkan kamu...

Selamat hari lahir yang ke 63 atuk.. Ibu kata harini (01/08/09) hari lahir atuk yang ke 63.. Pagi tadi ibu nangis atok.. sebab ibu sedih bile kenangkan hari lahir atok..sampaikan ibu nangis.. ibu kata, ibu macam takutkan sesuatu.tapi tak tau apa.. cume ibu cakap kat Kaseh kalau ibu doa dan berharap Allah panjangkan umur atok.. so ibu boleh jumpa, salam and cium atok bila kami balik raya tahun depan..

Atuk, ibu bagitau kalau atok skarang ni dah tak berapa sehat.. sebab atok dah 2 kali kene strok.. 1st attempt dulu bulan 2, 2007.. then, 2nd attempt lak bulan 7, 2008.. Masa 1st attempt dulu atok still boleh jalan even boleh bawak motor lagi.. tapi, after 2nd attempt thn lepas.. atok dah tak sekuat dulu.. Now ni atok dah tak boleh bawak motor lagi.. jalan pon dah makin tak kuat.. sian atok... Atok jaga diri elok2 ye.. tahun depan ibu, ayah n Kaseh balik raya.. Nanti boleh la atok bagi duit raya pada Kaseh.. :) Atok tunggu Kaseh, ibu and ayah balik yer.. Nanti kite main2 lagi.. Kan atuk suka sakat Kaseh.. dari dulu lagi..Nanti sure atok cuit2 Kaseh, panggil2 Kaseh.. tapi, atok tak dapat nak panggil nama 'Kaseh' sebab atok tak boleh bercakapa macam dulu.. Nanti atok cuma panggil 'ui..ui'...'ha'... atok..ibu nangis lagi... :(. Takpe la atok..nanti bile2 Kaseh tulis surat kat atok lagi yer.. Ibu dah nangis ni.. Kan skarang ni Kaseh bercakap melalui penulisan ibu... jadi, dalam keadaan macam ni..kesian lak ibu.. nanti berjurai2 air mata ibu.. Nanti Kaseh tulis lagi ye atok.. Atok jaga diri elok2 tau.. Kaseh, ibu n ayah sayang atok.. Selamat hari lahir atok!!


p/s: selamat hari lahir abah.. moga abah panjang umur, murah rezki, bertambah sehat dan hidup bahagia dunia akhirat.. sayang abah selamanya...

1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

selamt hari jadi atuk.....:)