Thursday, August 06, 2009

Bicycle hunting..

Harini ayah balik keje awal.. kol 3 lbh ayah dah sampai umah.. Pagi tadi memang sengaja ayah pergi kerja awal sebab plan nak ke bandar petang ni.. Nak beli basikal untuk ibu pula. Sebab semalam kedai dah nak tutup, so tak dapat nak survey2 sangat..

To make it short.. ayah dah belikan ibu basikal dah.. even jenuh gak la ke hulu ke hilir nak cari size yang sepatutnya untuk ibu. Tapi, hampa sebab basikal yang ibu nak tu takde size ibu.. So, sudahnya beli je la size yang up sket sari sepatutnya.. dah macam nak cari suar ke baju ke kasut la pulak ada size2 kan? Takpela..yang penting..ibu, ayah dah de basikal.. cume carrier ntok Kaseh lom ada lagi.. Nanti esok ayah beli skali masa amik basikal ibu kat kedai ek.. Pastu kita boleh kuar jalan2 satu family naik basikal.. ehehe..syoknya!!!

Ermmm..kayla..ibu dah ketandusan idea la pulak... nanti bile2 la update lagi... kat bawah ada sket gambar Kaseh berposing kat kedai basikal sementara tunggu ayah settlekan bayaran kat kaunter..


Kaseh nak basikal tu ke? Nanti ye sayang..tunggu besar sket ok..Nanti sure ayah belikan ntok Kaseh..Sabar yer..



p/s: I Love you...


2 comments:

chymara said...

wah2...nek beskal pink tu! jelesnye aunty taw...masa aunty kecik2 takde beskal wane pink..siap bakol lagik tu..hehehe..nnti dh pandai bwk beskal jgn tinggal ayah ibu kat blkg yee..tp klu kaseh kayuh pelan2 ayah n ibu still kat blkg..tu maknanye dorang dh tuer...hihihii
p/s ayah ibu: jgn mara nnti cepet tuer :P

ciK LyndaWawa igUana said...

beskal pink...hehehe..i love u too kaseh....nanti dah besar banyak ibu kaseh belikan scooter untuk kaseh ye....:)