Wednesday, August 05, 2009

Koleksi kasut @ sandle KIRIS

Takde keje..so saja menepek gambar kasut Kaseh..ahahah..






Tadaaa...ni la koleksi kasut Kaseh..so far la.. tak banyak pon..sebab jarang-jarang pun pakai..











Besarnya sandle yang hujung skali tu...ahaks!














This is her first shoes..Beli before balik Malaysia haritu.. Tapi dah banyak kali pakai pun before balik tu..ehehhe..










Ni lak hadiah dari kawan ibu... Beriye aunty Ina
pos dari JB..eheheh..thanks Ina ek..













Sandle ayah belikan masa bercuti kat Malaysia.. Beli kat Wetex Muar..













Gambar ni takde kaitan dengan entry kali ni..
Saje saje je menepek gambar ni kat sini..
heheheh..









The latest sandle yang ibu dan ayah belikan untuk Kaseh.. plan konon ntok raya tahun depan since kite akan beraya kat Malaysia.. Tapi..besar sangat la pulak.. takpe la.. Nanti bile dah muat la baru pakai ek..










p/s: I love you..


5 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

i love u too jugak kaseh....(eh..ttibe je menyibok di sini...)

aqie said...

i luv u too kak wawa.. eh apehal lak nehhhhh.... heheheh

KIRIS said...

i love you all too... :)

acik jujue said...

suke gmbr kaseh yg sedang pakai helmet n tgh nmpk bz 'mengerjakan' sesuatu itu..
sungguh comey..

KIRIS said...

hahah..cik aju..kaseh mmg tgh bz gile time tu...dook explore apa bende ntah..ngn plastik n kotak helmet pon de nk mkn..ekeekk