Thursday, August 13, 2009

Gambar lagi..



Ntah apala yang dua beranak ni fikirkan...Jauh bebeno nampak gayanya..


Erm..Ayah..agak2 ok tak if Kaseh nak terjun n mandi kat dalam laut ni?? Tanya Kaseh pada ayah tercinta..


Kaseh..cube tengok tu..ada ants la.. The ants go marching one by one..hoora..hoora..


Ibu..cube tengok kat Kaseh nye tight ni..ada ants ke masuk??


Isk..tak mau la picit ants tu sayang..kesian dia.. dia pun makhluk Allah jugak..


Kaseh..tengokla ayah tu..g tengok kakak tu bogel2 buat apa..kekeke..


Satu hari nanti..Kaseh pun akan cycling cam abg ni gak..


3 beradik yang sangat happy bergurau senda even kecik2 je lagi...what a very harmony scene...

p/s: I Love you..

3 comments:

acik jujue said...

sket nye gmbr..ni mase kat mane?
siap ade org b?g?l2..
hahaha kaseh sedang blaja anatomi ^__^

KIRIS said...

hahah..mana de org bogel2 la awk..saje je propaganda..ekekek..

ciK LyndaWawa igUana said...

seronoknye aunty tengok kaseh ni..kecik2 lagi dah banyak gambar...nanti nak g paris dah..belikan sesuatu utuk aunty ye....