Sunday, January 17, 2010

S.K.A.T.I.N.G

Hari yang dingin.. tapi tak sampai mencengkam ke tulang itam..ehehe.. dalam -3 camtu kot.. tapi, snow turun gak hari ni.. semalam pun turun.. so, since plan nak pergi skating tak menjadi semalam.. kita pergila hari ni.. kesian ayah..dah seminggu tak skate kan.. :) elok2 la pulak ice rink tu pun tak la licin macam last week coz it's snowing kan.. makanya..boleh la anak manja ibu ni bermain2 dalam ice rink tu..ehehe.. seronok kan kamu.. ramai kawan2.. ayah pulak.. rajin melayan kamu.. dihurungnya kamu skating sama2..eheh..sangat comel kamu berdua ok!!. tapi lepas tu ayah kata sakit badan..sebab asyik tunduk je kan..ehehe..kesiannn ayah ek.. sorryla..tak dapat nak bantu la.. ibu lom berani lagi.. masih terkial2 lagi..ehehe.. :) takpela..Kaseh enjoy dengan ayah yer.. ibu masih belajar lagi ni..nanti ibu dah pandai ibu bawak Kaseh lak ek.. :)



video



P/S: I Love us!!


0 comments: