Tuesday, January 26, 2010

My friend says..


'kadang2 kite dok prepare untuk future jek..but why not kite buat untuk present dulu. jangan risau sangat hal2 akan datang'


pic sources: arkib Jan 2010 (15 months, weeks 3)

Notes: Thanks a lot teman.. :)



P/S: I Love us!!


6 comments:

Madam Robert said...

tried to tell that lots of time to the husband, but nope.. doesnt work with him. gave up on that, and now i balance..

btw, smart gile gambar nih okeh!!

KIRIS's mom.. said...

hi madam robert@ hana,

terbali la pulekk.. in my case..is yang selalu cakap cmtu.. coz dia slalu cakap 'kite hidup ntok hari ini'.. tp kdg2 mcm susah gak nk trima.. huhu.. but now dh redha jerk.. that's the best thing i can do..

hahah..doakan org dlm gmbr tu smart mcm gambar tu gak!!ehehe

acik juju said...

kaseh dah ade bape btg gigi in total?
^__^

skrg dan future same penting..sekarang yg akan tentu kan akan dtg..mane yg leh rancang kite rancang..mane yg payah kite ikut jek flow yg ada..

mudah2an sentiasa dlm rahmat-Nya ^__^

KIRIS.. said...

eloo acik juju...masuk yg baru kuar ni.. dah ada 12batang dah.. tapi ada lagi 2 yg balak menyusul.. :)

ye awak.. betol awak ckp tu.. tp kdg2 n in certain thing, bile difikir2 kn sgt.. rasa semak otak ni..

ayah kaseh hensem said...

aint about how fast we get tgere, aint about what on the other side of the mountain,it's about the climb...

Madam Robert said...

Amin... nampak gaya mmg si kecik dalam gambar tu will be smart jugak.. :)