Tuesday, January 19, 2010

Kitchen sets untuk KIRIS

Sabtu lepas plan nak main ice skating, tapi keMALASan melanda.. so, ibu ajak ayah ke town.. plan nak belikan kitchen sets untuk Kaseh.. boleh la Kaseh main-main kan.. since haritu dah pernah nampak kat BR Oslo City, so terus je la ke sana.. jalan-jalan jap tengok sale yang bersepah2 tu.. then baru ke BR. skang ni memang tengah sale sungguh2 kat mana2 gaknya.. dengar kata sampai end of Januari je. Kalau ada masa..weekend ni nak g jalan2 kat town lagi la.. macam nak beli jeans baru.. baru ni dah selamat buang satu jeans sebab dah rosak..ehehe.... ayah pun dah green light dah.. but dont worry.. ibu tak mintak yang mahal2 pun.. murah2 je harga dia.. ;) thanks in advace ye sayang.. :)






Nasi goreng kampung pedas gile + telur mata satuuuuuuuuuuuuu!!



P/S: I Love us!!

4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

banyaknye mainan kaseh.....

ciK LyndaWawa igUana said...

banyaknye mainan kaseh.....

nyyzza said...

beshnye mi....
kaseh bole cooking2...
macam dapur betul lak aku tgk..hehe

acik oren said...

ohohohoh lepas ni boleh masak untuk acik oren pulokkkkk