Saturday, October 03, 2009

Tak yah tajuk la..

Lom ada mood nak update cite psl travel ke Paris..umah bersepah gile.. sengal sungguh orang yang repair kitchen n living area umah ni.. bleh la de tinggal camtu jerk..macam la umah ni besar macam istana kami kat Puchong tu..hish..dugaan betul..sabar je la.. ni pun cuma saje nak tepek gambar and video Kaseh...kot2 la ada yang rindukan Kaseh kan..huhu..




video
video masa jalan2 kt oslo town smlm.. dlm usaha melarikn diri dr sakit ht psl umah ni..


video
yang ni lak masa tunggu boarding time ke Oslo..flight delay la plak.. si kecik ni lak tak reti diam..asik nak berjalan jerk...siap main acah2 ngan atok n nenek norwegian lg..


P/S: I Love you..


5 comments:

azamkukuh said...

assalamualaikum.

cemane kiris baby kecik comel ni boleh ade dekat oslo? ape yang mak ayah die wat kat sane?

azimin elias
melayu berminat menakluk eropah

KIRIS said...

wslm... KIRIS ikut ayah transfer ke Oslo.. ayah keje kat Oslo.. ibu tak wat pape.. jaga kaseh n ayah jerk..huhu..

berminat ke europe ke??

ciK LyndaWawa igUana said...

emy..saya berminat ke europe..hehehehe....

azamkukuh said...

ye, sgt berminat. tp tatau nak mule cemane dan di mane. skang ni boleh berangan je. tak sangke ade melayu dekat oslo. mcm unlikely je nak ade melayu kat situ. sampaikan salam pada kiris dan ayah kiris. terime kasih kerana menyediekan kisah melayu di norway ini.

KIRIS said...

wawa: jom la mai sini...huhu..

azam: insyaAllah..ada rezki nanti akan smpi ke EU.. memang tk ramai pon mlayu msian kt oslo ni..cume beberapa kerat je pon.. anywya, love to be here.. tenang n harmoni.. mgkn ini yg terbaik buat kami skang..n especially for little Kaseh.. doakn yg baik2 buat kami sekeluarga di sini.. thn depan kami balik msia.. ada umur..boleh dtg rumah ke..borak2 ngn suami..just to share some experience n knowledge.. he'll be happy with that.. :)