Wednesday, October 28, 2009

Cumelnya anak ibu...

Untuk kesekian kalinya..Kaseh dibuli oleh ayahanda tersayang...ekekeke...sian manja..anyway, by the time Kaseh baca blog ni and faham serba sedikit tentang hidup ni (kot nak tunggu baca je, 4/5 thn dah pandai gaknya, cume bila cakap pasal hidup..mungkin tunggu kamu menginjak dewasa) ibu harap dan berdoa anak ibu dah mula untuk ada imej dalam gambar ni.. tapi, ibu tak paksa pun.. sebab ibu pun dulu masa skolah menengah baru mengekalkan imej ni secara total.. anyway, bertudung tu tak semestinya baik, juga sebaliknya..tapi ibu percaya Kaseh akan kelihatan lebih manis bila dalam imej ni.. well..dulu tok ibu la kata gitu kat ibu..tu yang melekat terus tu..ahahah... Cuma nanti, bila Kaseh dah ada imej yang manis ni, kene pastikan tingkah laku n perlakuan Kaseh juga seiring dengan imej yang Kaseh bawak ye sayang... Ibu mungkin bukan la ibu terbaik dalam dunia ni, tapi ibu akan cuba untuk didik dan asuh Kaseh dengan sebaik-baik didikan..untuk dunia dan yang pasti akhirat juga.. :)




P/S: I Love you..

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

ayah pembuli......!!

MiJa said...

alalala...comelnya dia!!!!