Thursday, October 15, 2009

Family Vacation- Paris (Day 4)

Hari terakhir ada di kota Paris.. ayah decide nak ke cineaqua.. lagipun, hotel bagi check out lambat sket.. dapatla spend time lg sket..eheheh..actually, flight ke Oslo kol 6.55..tapi flight delay la plak sampai kol 7.15.. sementara tunggu tu..puas la Kaseh dok berjalan ke sana ke mari.. paling kelakar..dia boleh la main acah2 ngan one couple ni.. dah pangkat atok n nenek dah la..kaseh lak boleh dia dok wat tabik hormat.. beriye la derank dua tu nak tunggu kaseh sampai..bila dah dekat jerk..stakat senyum ngan atok n nenek tu..pastu dia patah balik sambil gelak2..hahah..kesian atok n nenek tu...pastu ada sekali tu..tetibe je de leh gi kat sorank dak laki ni.. mungkin dalam 8/9thn kot umur dia.. dak laki tu pon senyum je la..layan je la.. Kaseh lak pegang2 dak tu..ehehhe...lawak2..




P/S: I Love you..

1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kaseh, aunty komen untuk 4 post ibu kaseh ni...seronoknye jadi kaseh...kecik2 dah g tengok tempat org.aunty pun semenanjung tak abis jalan lagi..hehehe...tapitakpe..janji kaseh happy bila da ibu n ayah kaseh yang ade sentiasa sayang kat kaseh..happy belated bday sayang...