Saturday, October 24, 2009

Hadiah untuk Kaseh..

Masa keluar jalan2 tadi..singgah kat BR(kedai jual mainan budak2).. memang dari haritu dah cakap kat ayah nak belikan something untuk Kaseh.. well, can consider it as her birtday gift I guess?? Besides, ayah belikan gak imprint set ntok Kaseh.. nanti kita framekan Kaseh nye foot/finger print ek.. saje wat kenangan time umur Kaseh dah setahun ni.. So, after belek2 kat kedai tadi..ni la hasilnya.. moga Kaseh happy and enjoy dengan gadget baru dia..


Tu dia rock n roll keyboard untuk Kaseh..eheh..



wa....siap ada microphone lagi tuuuu....



uish...ye2 je anak ibu ni...


testing..testing..1,2,3..


amboi..khusyuknye dia main keyboard tu..


Ayah kata..if leh main piano, leh main keyboard gak..so, nanti besar ibu n ayah hantar Kaseh ke kelas piano yer


P/S: I Love you..

4 comments:

ayah kaseh said...

comel kan kasut indoor Kaseh, khas waktu winter pakai dlm umah takut sejuk... cuma peik, satu ada terpakai kat kaki kanan dia, satu lg ada kat belakang tuh... hahah...

MiJa said...

dh mcm deejay dah! best yer dpt mainan baru!

nenek kaseh melake said...

bersungguh2 tol muke die..bagusla nnti suh kaseh belaja keyboard ke piano ke..bagus tuk otak..gune belah kanan and kiri same2 so balance..yea kaseh..:D

ciK LyndaWawa igUana said...

nak jadikan kaseh ni artis ke nanti?hehe