Saturday, October 24, 2009

Tajuk takde idea...

Hari ni jalan-jalan hujung minggu.. saja ambik angin..lagipun ada kawan ayah dari KL datang.. seminggu gak pak cik zali dok Oslo..selalu la ayah ajak dinner kat rumah..merasala pak cik zali masakan ibu yang ntah apa2 ntah rasanya..eheh..anyway..sementara tunggu pak cik zali tadi, si manja ni dok asik la nak berjalan.. tak mau dah dia dok diam kat stroller tu.. maklumla.. budak baru dapat kaki kan.. teruja sangat la dia.. pastu... si ayah lak sibuk dok halang si anak gi kat lopak air ni..sudahnya..malas..ni la hasilnya...sampai basah suar Kaseh..huhu..sempatla record video ni..tp before ni Kaseh dh jatuh dulu dah kt air tu.. yang berjaya di record ni pun, Kaseh main tepi2 je sbb ayah dah jaga..hahha...

video


P/S: I Love you..


2 comments:

nenek melake said...

nenek kate "ketik,ketik,ketik"...bilew kaseh pijak air..lol..:D

acik oren said...

dia mcm saje je kan nak testing air tu. hahahaha

sgt comel lah.

kasut pinky uuuuu