Thursday, December 17, 2009

Untuk Kaseh lagi... :)

Takde modal nak merapu apa.. cuma nak beritahu Kaseh kalau hari ni (15/12/09) ayah belikan Kaseh sledge ntok main2 time winter ni.. then ayah belikan baby Bjorn potty gak untuk Kaseh.. so lepas ni, kalau Kaseh nak poo2.. duduk kat potty tu tau.. takpe, wat masa ni cuma nak Kaseh belajar dan faham kalau potty ni digunakan untuk keselesaan semasa Kaseh poo2.. so lepas ni, sama2 la kita berkampung kat toilet kalau nak poo2 ek.. sambil2 tu boleh la inherit habit ayah yang berfaedah..apa dia??? membaca di dalam jamban!! ahahaha...sekian, terima kasih..


sledge untuk Kaseh.. lepas ni bolehla ayah tarik Kaseh g bunpris yerk!!!hehe..

baby Bjorn potty...color pink yelekkk.. so, antara white n blue.. ayah amik la blue.. :)



P/S: I Love us!!


1 comments:

nyyzza said...

oooo..mi, ni la sledge yg ko ckp tu eh...nnt update gambo kaseh main sledge tu yek...