Saturday, December 05, 2009

My Homemade Prosperity burger..yummy!!!

Arrghhhh.....terasa berpinar pinar kpala ni mengenangkan prosperity burger yang tengah dok hangat di pasaran McDogol skang ni.. adusss.. my favourite tu... tapi takpe, tekak punya pasal.. gagah jugakla minta ayah belikan daging cincang.. so, dengan sesuka hati n sesedap rasa.. buatla daging burger sendiri.. kot nak pakai yang dah ready made.. cam tak best la pulak.. so, buatla sendiri.. after that..baru buat blackpaper sauce plak.. well..even though rasa dia tak la 100% macam prosperity McDogol tu.. tapi, sipi2 stakat 80/90% tu ada la.. eheheh... syabas pada diri sendiri..yayyy!!! after this nak buat pizza plak!! eheh.. hai..kalau dah nama duduk kat tempat orang ni kan.. memang ni la rupa gayanya.. sume la homemade..huhu..


nampak sedapp tak??


taraa...yang ni double beef prosperity burger!! hehe..




nyumm..nyummm..nyummm..




P/S: I Love us!!


3 comments:

MiJa said...

gambar makanan jer lately..hehe
share la resipi plak!

KIRIS's mom.. said...

hahah..mood lyn tekak n selera tgh datang la ni..tu la dok update makanan jer..ahahh... :)

yulie elveera said...

ok, akak rasa akak dh ingat.. amy yg chomel! satu batch ngn aar kan? bahaya betul la tgk prosperity burger amy.. yum yum