Wednesday, December 16, 2009

Mood masak- masak

Taraaaa... bila angin rajin datang.. mula la beria nak masak.. macam biasa la.. ikut suka hati sesedap rasa je nak bubuh apa pon dalam masakan tu.. hahaha...buat masa ni, cuma ada sorang pengkritik..tapi tu pun.. asal tanya..semendang la 'sedap', tak pun 'ok'.. takpela.. tunggu bakal pengkritik sorang lagi tu besar sket lagi..nanti, mesti dia kritik habis-habisan.. maklumla.. anak2 kecik kan jujur.. :) .. Nanti bila Kaseh dah besar sket, kita main masak2 sama ek.. nanti mintak ayah belikan set masak2 kay!! siap dengan penguli n cetak kuih ok!!

ikan masak 3 rasa.. *ke jadi 1001 rasa??? eheheh..*

sayur campur goreng

telur dadar

************************************************************************************

Dok jengah-jengah apa tu sayang?? ohhh....Kaseh buat pizza rupanya..pandainya anak ibu n ayah ni!!! hehehe... hebat nye Kaseh nak buat pizza.. baru 14months.. jadi pengadu domba kat dapur ada la.. huhuhu... hurrmmm..act macam boring nak makan nasi..so saja la gatai tangan try buat pizza.. well..not that bad.. cuma doh tu cam tebal sket.. then cheese tu kurang.. ayah yang salah.. nak bubuh banyak2 cheese tapi muak katanya nanti.. next time nak bubuh banyak2 lagi...huhu..






amacam?? ada rupa tak pizza ni??

sedap sosej tu??


manja yang maintain comel walau sibuk mengemop lantai..wakakaka


P/S: I Love us!!


2 comments:

nyyzza said...

huh!..mood rajin la ni eh..bagus2...
wah,pandai buat pizza..ajar aku mi,bule?

KIRIS's mom.. said...

haha...boleh3..tkde masalah..tp aku tgk myresepi je wei.. cume yis jer aku lbhkn sket.. n topping tu mmg ikut suka aku nk boh apa..tu yg mcm2 ada tu..hehehe..