Monday, December 28, 2009

KIRIS @ ICA Maxi..

Stok susu Kaseh dah habis.. so, petang tadi keluar ke super market jap.. plan asal nak ke RIMI 1000 tapi, mengenangkan salji yang tebal dan memerlukan tenaga yang lebih untuk tolak stroller and si comel yang duduk kat dalam tu nanti... terus je terbantut..huhu.. so, fikir punye fikir.. ajakla ayah ke ICA Maxi.. dekat sikit. Even though harga mahal sikit, tapi takpe la.. lagi pun, ruang kat ICA tu besar... so boleh la Kaseh berjalan sesuka hati.. :)














P/S: I Love us!!

2 comments:

Ms. Omar said...

besh nye Kaseh..kak amy baby kaseh awk exactly muka macam ayah dia la..dah pndai jalan dah dia..aunty nak gi OSLO ar visit kaseh.. ;-)

KIRIS's mom.. said...

Ms Omar.. hurmm ina ek?? Kaseh dah besar dah ina.. makin besar ni makin terserlah la ke'ayah' an dia tu.. tak tau tang mana ikut ibu gaknya.. tapi tkpe, org kata sejuk mata if anak pompuan ikut muka ayah..eheheh.. :)