Tuesday, November 03, 2009

Surprised..surprised!!!!

Hohoho.. you know what manja?? Daddy surprised me again!! huhu.. It's was just yesterday I did special post of my D90 for my friend, and my wish to own a 50mm f/1.4.. guess what?? It's now attach on my D90 already!! huhu..dad give it as an anniversary gift!! what a very special gift again for this year!! :) Thank you so much sweetheart!!


bunga orked.. ayah kata bunga ros abis..

AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G




simba Kaseh yang dah bau hangit!!! especially tang hidung..


P/S: I Love you..

6 comments:

hubby said...

Bukan habis la, tapi dari beli bunga ros then layu, baik beli bunga orkid sekali dgn pasu tu, leh tgk dia segar selagi kita jaga air and cahaya dia. Harga dia pun sama je, orkid dalam pasu dgn 7 kuntum ros. Actually, orange rose tu sgt menarik, tp sebab fikir baik lagi beli orkid dalam pasu, tu yang tak jadik tu. Tulip pun mcm2 color ada, again... orkid dalam pasu lagi best...

Actually spend 15 minit kat depan tempat bunga tu utk make up my mind...

I love you so much...

MiJa said...

wah..best..best!! bleh amik gambar lagi best best juger..^^

ciK LyndaWawa igUana said...

ehem2.....hehehe

KIRIS said...

hubby,
owh..ye ek?? ops..silap dengar la ni..maklumla..teruja sangat bila dapat hadiah tu..ehehe.. neway..thanks a lot for always making my wish comes true.. love u so..so..much!!

mija,
akan kuusahakan untuk tujuan itu..ekeke..

wawa,
apa yg ehem2 nyer.. :p

shyad said...

happy anniversary parents kaseh!!!!
moga korang kekal bahagia smp akhir hayat n murah rezeki slalu....

awk....syoknyerrrr dpt lense baru!!!!
pasni leh snap pics lagi power..ekekeekke

KIRIS said...

shy,

trime kasih awk.. moga segalanya baik2 untuk kite semua..
erkkk..power?? takutnye dengar..huhu...