Friday, November 27, 2009

Suamiku sayang...

Actually, takde modal nak update blog..ehehe..saja nak tepek gak video ayah KIRIS ni..ehehe.. asik2 je story pasal Kaseh...kali ni bagi can la kat ayah plak...eheh..anyway....ayah Kaseh pandai wat penkek tau!!! so, skang ni kalau tekak ni rasa nak makan penkek..memang order kat ayah Kaseh jerk...sedappppp!!! pandai ayah wat penkek kan!!! ehhehehe... cite pasal penkek ni, rasa cam dah lama lak tak makan penkek kan?? last time makan masa ayah buat kali ni la, time record ni...which is Oct 7.. lama tu... nak order penkek la for breakfast tomorrow...boleh ke encik suami ku sayang??? :)


video
saya sayang awak!!!


P/S: I Love us!!!


2 comments:

acik_jujue said...

penkek ni masuk dlm menu yg patut kami2 di sini rase ke?hehehe

KIRIS's mom.. said...

ahahah..boleh2...tu awk kene count team ngn chef dia la..wakaka..