Sunday, November 15, 2009

Bebelan di tahap minima...

Hoho..waktu ibu wat post ni..Kaseh tengah dok breakfast dengan ayah.. Hari ni makan cereal jerk...sambil2 tu ada la meratah cheese begitu sahaja.. wah..wah..wah...sedap ek layan cheese kat sini..kat Malaysia..jangan harap la ibu nak beli cheese..tak lalu kat tekak.. hahaha...

By the way... video ni dalam tram otw balik ke rumah dari town semalam..Skang ni Kaseh suka membebel.. bangun2 pagi je dah mulakan kuliah subuh dia..adoi.. pagi tadi lagi best!! Boleh plak dia berdiri kat side table katil tu.. Dah la tu, siap pulak dengan tunjuk2 jari and ntah apa2 sign lagi ntah dia buat... tapi, video ni memang cuma bebelan di tahap minima sahaja.. lain kali, ada masa and peluang.. try rec bebelan Kaseh di tahap maksima lak..kekekeke...

video


P/S: I Love you..


2 comments:

pak su nenek said...

die dah nak cakap dah tue...babababa...xper2 nnti karang boleyh dah kuar perkataan yek...:D

KIRIS said...

InsyaAllah..doa2kan la Kaseh cepat bercakap lak ek..tahun depan leh la layan dia borak..;)