Wednesday, November 11, 2009

Membeli belah bersama KIRIS..

Hurmm...tadi keluar kejap.. nak g collect barang yang Pak Ngah hantar untuk Kaseh.. tapi, takde lagi la pulek.. kelmarin ayah tanya pun takde gak.. hurm...takpela...Jumaat nanti kita try pergi lagi ek sayang.. Pak Ngah kata Pak Ngah kirimkan CD mengaji untuk Kaseh..kotla Pak Ngah ada kirim hadiah birthday untuk Kaseh gak ke kan..ehehe...

Since dah ada dekat groceries market (mmg biasa kutip brg berdaftar kat market ni pun...cashier pun yg handle) So teringat pulak kentang and carrot dah habis stok semalam.. Dah alang2 ni.. masuk la sekali.. Kaseh lak, awal2 dah pegang trolly.. Instead of amik bakul.. amik la trolly untuk Kaseh.. jom layan a few gambar yang sempat diambil..


wah..dah penuh trolly tu ha..uik..napa muka tu?? dok pk2 apa nak beli lagi ek??ehehe..


ish..ish..pesal tak bleh tolak lak ni...


hurmmm..nampak macam best coklat2 ni...


agak2 kalau ambil satu..ibu bagi tak??


well..dah agak dah...ibu mesti tak bagi.. kalau ayah ada..mesti ayah bagi..huhu....


okla ibu... dah sudah dah ni...jom kita gi bayar..


P/S: I Love you..


8 comments:

pak su and nenek said...

pandai tol kaseh tolak bende alah tue..bagus2.... kecik2 dah pandai shopping..:D

nyyzza said...

mi..geram aku tgk kaseh ni...pandai betul..mcm bdk besar plak bwk troly tu..

kaseh,
ckp dgn ibu..biar la kasuh amik coklat tu..ibu ni!

KIRIS said...

nyza:

ko jgn tak tau.. sume bende la dia nak pegang.. siap dia boleh campak salad kt lantai..ekeke..

aunty,

ibu kata tak boleh makan coklat sebab kaseh kecik lagi..gigi baru nak tumbuh.. :) Nanti besar sket ibu belikan..ehehe..

MiJa said...

dah ada bakat!kihkih
sgt comel...^^

acik oren said...

kaseh dah pandai jalan bebetul ke?
rasa mcm dia tau jalan taktih je aritu
cepat betul membesar and tinggi leh tolak troli..

KIRIS said...

mija,
tu bakat terpendam namanya...
hahah..

acik oren,
kaseh dh pndi jalan la acik..
nak berlari dah pun ha.. :)

jujue said...

bagus2 leh bantu ibu shopping2..
pasni ibu kaseh leh dok umah jek..
kaseh leh bli brg sendiri hehehe
gurau ja..

KIRIS said...

wawawa..kemain lg acik juju ni dok galakkan anak buah yer..takpe,kot de nak shopping sendiri..time blk kl nanti..mintak acik juju teman ek..sudi tak?