Friday, November 12, 2010

What's on my mind 6...

Andai blog ni boleh customized setting ntok block certain people dari baca..nak gak ibu buat.. ntah ek.. buat masa ni ibu memang tak boleh dengar, bercakap or fikir pasal sorang hamba Allah ni.. sebolehnya memang takkan bercakap hal dia.. jauh lagi nak fikir.. sebab tak suka.. sejak incident tu memang hati ni dah terlalu jauh yang amat sangat.. apapun tentang dia memang tak best kat kat mata ibu.. ish..ntahla.. nak kata sampai tahap benci tu tak jugak..cuma mungkin menyampah kot. haihh.. kesian ayah.. tapi, sorryla dear.. awak kenal saya macam mana kan.. bila hati ni dah sakit n jauh dek kerana perilaku seseorang sampai mampu buat saya menangis dan jadi terlalu sensitif tentang dia.. tu maknanya memang isteri awak kalau boleh tak nak langsung bercakap hal dia or amik tau or apa2 lagi la yang sewaktu dengannya.. pendek kata.. sebut nama dia pun sangat sensitif sekarang ni. Ibu tak pernah mintak ntok ada perasaan ni.. apalagi dalam keadaan sekarang cuma ia datang sendiri sejak hati ini terluka dan sakit. sebab ibu tak pernah suka manusia yang ego tak bertempat.. tambah2 pulak ala2 no manners.. gila low moral value la!! Kaseh.. please ek..besar nanti mintak jauh la kamu tergolong di kalangan manusia2 yang perasan bagus dan susah nak mengaku kesalahan sendiri.. takde rugi apa pun sebenarnya mengaku kesilapan yang kita dah buat, kan?? Kayla manja...sekadar meluah perasaan dalam nota tak bersuara ni.. ibu sayang kamu!! dan bakal adik kamu juga!! ;)







P/S: I Love us!!

1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

bolehla buat emy..
ko leh block org tu....

tak pun ko jadikan blog private..
invite org tertentu je....