Wednesday, November 03, 2010

Setelah sekian lama..

Hohoho..lama rasanya tak update blog ni.. dah berbulan2 dah.. sorryla manja..ibu kemalasan tahap cipan berterbangan di angkasa(ayat ayah kamu). hahaha... Kalau nak ikutkan..ada banyak je benda yang jadi yang boleh ibu coretkan kat blog ni..cerita kita balik bercuti..cerita 'gembira' itu, hari lahir kamu baru2 ni, tapi tu la..jari ni tak tercapai2 keyboard plak.hihi..kadang-kadang ada rasa nak menulis, tapi tu la..apsal ntah kali ni terasa malas nak nak mengadap laptop ni. kalau on fb pun mostly guna ipod jerk.. mungkin sebab ibu tak larat la nak duduk kat kerusi lama2.. lagipun sekarang ni Kaseh selalu je nak mengentel. Kat mana ibu@ayah duduk..kat situla kamu nak selit jugak.. :) Hurm..takpela..ibu cuba la ek manja..update sikit-sikit blog ni.. untuk tatapan kamu satu hari nanti bila kamu dah besar.. ok?? upah?? ibu tak mintak apa2..cukup kamu membesar menjadi anak solehah yang sentiasa menyejukkan hati ibu dan ayah...dan yang pasti..jadilah mukminat yang sejati yang sentiasa berada di dalam keredhaan Allah.. jauuuhhhhh lagi baik dari ibu dan ayah yer sayang..sebab kami sendiri masih punya ruang yang perlu diperbaiki.. kayla..nanti ibu update lagi yer.. :)





P/S: I Love us!!




2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kaseh makin cantiklaaa......=)

KIRIS.. said...

macam ibu jugak kan!!!hahaha...