Monday, June 07, 2010

Surprised!!!! Alhamdulillah menjadi - Part 1

Assalamualaikum... hohohohoho.. sepi je blog ni sebulan lebih ni.. jangan kata bersawang.. taik cicak pun dah bersepah2 dah..ekekek.. mana kami menghilang ek?? we all balik bercuti di kampung halaman la.. sebetulnya, takde sesiapa pun di kalangan ahli keluarga yang tau tentang kepulangan kami ni.. cuma ada 3 org kawan kat KL yang tau.. itu pun secara kebetulan.. kalau tidak..mmg takde sape pun yang tau.. memang hajat di hati nak buat surprise untuk semua.. tiket pun kami dah beli sejak 29/12/2009.. see.. punyela lama menyimpan rahsia kan?? sesiapa pun tanya bila nak balik.. slalu jawapan harusla 'raya'.. so, berangkatla kami ke London 23/4/2010 yang lepas... then, 24/4/2010 kami berangkat ke Msia dengan penerbangan MH01.. few days before flight kami.. hati agak gusar since waktu tu isu debu gunung berapi memang sangat hot sampai major airport pun closed.. tapi, alhamdulillah.. 3 hari before flight kami.. airport dah mula beroperasi macam biasa.. terima kasih Ya Allah kerna mempermudahkan urusan kami..

Transit sehari di London.. stay kat airport hotel jer.. kebetulan hotel pun elok2 je kat terminal 4, the same terminal for our next flight to KUL via MAS.. flight ke KUL dari LON pukul 2210pm London time, and we all landed kat KLIA pukul 1730pm msia time. keesokan harinya. syukur perjalanan sangatla smooth..and kamu manja.. terlalu lena diulit mimpi indah agaknya.. hihi... nanti2 update lagi ek.. dah lama tak update blog, dah macam beku lak otak nak mengarang..hahaha.. :P


after check out dari hotel and proceed for the check in purposes..

melayan mata before diulit mimpi indah..


sesampai nya di KLIA..

peace!!


dalam airport limo otw balik ke desa impiana kami..


P/S: I Love us!!


1 comments:

alyyani said...

mas, masa buat surprised tuh, dah sampai rumah ada org tak? takut tak de org haru gak. ke mmg dah tau diorg akan ada rumah time tuh. sure memasing terkejut beruk kan? tgk korang balik. cun lan anak dara awak ni. heheh..