Wednesday, June 09, 2010

Rindu padanya...Desa Impiana..

Tajuk takde kene mengena pun dengan entry.. sebenarnya ibu rindukan rumah kita. tiba-tiba je rasa rindu.. apa khabar rumah tu.. hurmm..nak balik haritu tak sempat nak kemas.. masih ada kotoran yang masih perlu disental..hurmmm.. tiba2 rasa sebak.. aduss.. ibu sangat lemah tiap kali berbicara pasal desa tu.. especially after balik bercuti kali ni.. why arrr????? mungkin kerana saki baki rasa kecewa yang tinggal kot..

ni la living hall tingkat bawah rumah kita...divider tu ibu baru beli..saje suka2 puaskan hati sendiri.. tak dan pun nak bubuh frame ke apa ke.. kosong je.. sangat sesuai untuk memerangkap lebih banyak habuk mungkin..hahahhaha...

Video ni ibu rec waktu kita jalan2 ambil angin hari Ahad yang sudah.. terima kasih pada ayah untuk tricycle yang comel lagi cute ni.. kamu sangat la suka naik tricycle ni kan.. menyanyi2 bagai.. hihi..sangat comel..ibu sayang kamu..


video



P/S: I Love us!!



2 comments:

ayah su nenek said...

owhhh mentang2 ibu ngan ayah die dah ade..senang hati je ek die..haha..nyanyi2 lagi..mase ngn ayah su..jgn harap..hoho

KIRIS.. said...

ala ayah su.. janganla kecik ati..tak rock la..ekekekekek.. ayah sue pun fun apa...