Wednesday, March 17, 2010

Permainan baru keluarga KIRIS..

Yayyy!!! Ayah belikan kita Wii Nintendo Limited Edition...cantik!!! sebab colour hitam.. ehehehe.. wii yang biasa colour putih.. and ibu pun tak berapa berkenan dengan yang putih tu.. since end of 2009 haritu keluar limited editon ni.. ayah ada gak plan nak beli.. tapi hold je dulu.. tunggu Kaseh besar sket.. tetibe plak semalam ayah balik dah bawak dah wii ni.. Ayah Kaseh memang suka na camtu.. tengok2 je dah beli.. banyak kali sangat buat camtu.. anyway.. sangat happy!! bleh la kita layan wii pasni sama2 kan sayang!! ehheheh.. maceh dear.. muahhsss...!!




anak kecil yang sentiasa sibuk dari celik mata sampaila nak tutup mata balik..



ha...tengok tu.. balance board tu wat berdiri ke..apa ke.. dia main bantai duduk jerk.. sabar je la..hihihi..



P/S: I Love us!!



4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

pergh...dah gemok sikit kaseh sekarang..hehe..bgs2...sihat...

acik oren said...

kang balik mesia kasi pinjam

nak skipping dengan kaseh.

KIRIS.. said...

wawa,
gemuk dah ek Kaseh?? haha..haritu MIL pun ada cakap benda yg sama.. agaknyaa la kot.. tengok minggu depan regular check up camne berat dia..


acik oren,
balik msia tak bawak la.. wat penat je nak usung.. huhu...

MiJa said...

selamat bersukan dgn wii..hehehe
masa keje pernah ler layan main bowling & tenis kt pantry opis..punyela beriya smpai berpeluh2..
selamat bersenam! ;p