Thursday, March 25, 2010

Jom mandi!!

Sabtu lepas masa jalan jalan ke town, saja masuk BR sekejap.. nampak pulak mainan ni.. saja la beli untuk manja.. untuk main pasir pun ok, air pun ok.. tu yang ibu grabed je tu.. wat masa ni main dalam bath tub je la dulu ek sayang.. nanti dah panas2 sket ke..time summer ke.. bleh la kita g layan kat pantai lak.. nanti kita beli accessories lain ek.. dari baldi sampaila ke penceduk2 pasir tu.. by the way.. nak dijadikan cerita.. few of manja nya kitchen set pun sekarang dah jadi barang mainan time mandi.. sudip ke periuk ke.. semua diangkut.. sukati kamu la sayang..















P/S: I Love us!!

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

sape yang buat rambut kaseh camtu?hehehe

KIRIS.. said...

wawa,
sape lagi kalau bukan ayahanda kesayangan dia tu...hihi..