Tuesday, March 09, 2010

Anak oh! Anak...

Nanti bila Kaseh dah besar, Kaseh tengokla ragam Kaseh ni.. Sejak2 ni lain pulak dah cerita kamu.. before this elok je pun bangun je dari tidur cari ibu kat living area.. ni dah few times gak kamu wat drama pendek.. tapi, masa 1st time kamu buat camni haritu lagi la ntah apa apa.. siap berguling2 lagi.. tapi memang ibu cakap kat ayah tak yah ambil kamu.. biarkan je.. tidak nanti.. kamu ingat apa yang kamu buat tu betul and tend to repeat it again in future.. agaknya merajuk kot ibu tinggalkan tidur sendiri ek?? sebab lately ibu layan tidur skali.. kemain lagi ek.. kecik2 dah pandai merajuk.. gigit idung nak??? video ni a few day after the 1st drama jadi.. saja record bagi kamu tengok.. sungguh tidak cantik menangis teriak camtu gaya sayang.. Kan Kaseh dah besar.. tapi tu la.. makin besar makin macam2 la pulak ragam kan.. hai la anak..anak...


video


video

bila dipujuk dia xnak .. tu yang kadang malas nk pujuk..


P/S: I Love us!!


1 comments:

pak su and nenek said...

la sblm nie dah okay dah smbhyg sume..tetibe merajuk lak die menanges2 isk3 jgn le cmni ek kaseh..hoho..nenek dah dptkn kaseh patung rimau dah nnti leyh maen..