Sunday, July 26, 2009

Projek hujung minggu..

Weekend ni memang ibu plan nak wat sate.. saje jerk nak try.. Kot nak tunggu balik msia baru nak makan, bercinta la.. Nanti kang, tak kenal rasa sate lak manja ibu ni..eheh.. At first ayah plan nak grill kat taman, tapi tengok cuaca jap cam ok, jap tidak..sudahnya kite grill ka balkoni umah je la.. Nasib baik neighbour2 kat sini jenis tak busy body, kot asap berkepuk pon depa wat tak kesah jerk..ehehe..

By the way, before that kita sempat gak keluar amik angin.. saje bawak kaseh amik udara segar kat luar.. Right after Kaseh woke up from her nap, we went for a walk.. walk without direction..that's what daddy said...ahahah..nama pon jalan suka2 kan..after few hours camtu baru kite balik umah.. and ayah mulakan projek membakar sate..ehehe..let's catch up some shot..

rupa satay sebelom dibakar


sate ayam in the making..


huhh??Apa ayah buat tu?? main api ke ayah??


Daddy yang beriye membakar sate..ehehe..


Tadaaa...ni la rupa nya..yummy..yummy...

1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..
ko pandai wat sate emy..
hebat2...:)