Tuesday, July 21, 2009

My Dear Loveable Kaseh..

Waktu ni Kaseh tengah tido kat atas tilam dalam bilik.. ibu lak..ada kat dlm bilik yang sama tapi atas lantai.. rutin biasa..bila kamu tido, ibu akan ada kat sini...


I don't mind wait here
Just to see you smile
Till you awake from your dream
Wondering what's in your pure smile.

I don't mind stay here
Just to hear you speak
Till you hug me tightly
Wondering how it's your heart beating.

I don't mind spend here
Just to feel you breath
Till you kiss me deeply
Wondering how deep we can go.

I just want you to know who i'am
Wakes you up to realize this feeling
I just want you to feel what i'am
For every moment in this time, that i want to share.




p/s: Ibu sayang sgt pada Kaseh..Kaseh sayang ibu??

3 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

emy, org pun nak dapat baby pintar macam kaseh jugak.tak de org sayang sy pun....erm...:(

Kaseh Iskandar said...

insyaALlah..sampai masanya nanti sure wa akan dpt baby yg comel n bijak cam mama dia gak!! as for now, doa yg terbaik ok..

is said...

kaseh tido... nanti kalau dia jaga, ada 2 possibility...

1) dia terus merangkak
2) dia merengek sambil tangan dia dok cakar2 tilam tu