Saturday, June 20, 2009

Percutian ke Rome...

Hoho... dah 4 minggu dah menyepi dr blog ni.. ye ke? ntah2 lebih...ahah.. sejak balik malaysia haritu mmg tak dan ibu nak post apa2 pon..ehehe.. ni baru nk sambung2 la ni konon2..
Anyway..syukur alhamdulillah..dah selamat perjalanan pergi n balik percutian 3 minggu ke Rome n Malaysia.. kejap je masa berlalu..
Well, vacation ke Rome mmg sangat best.. even ada gak la bende2 yg menyakitkan hati kan.. ada ke kat bilik hotel tkde ketel?? kot iron tu pandai lak de sediakan iron room.. yg air panas lak kene mntak kat service room.. 8 euro tu.. teruk betol.. time tu ibu n ayah dah mengomel2 dah.. yelahkan.. sah2 la nk buat susu Kaseh kn.. takkan la hari2 nak byr 8eur ntok satu tarmos air panas tu.. sudahnya tiap malam la ayah ke coffee house ntok amik air panas before tido.. Kaseh ada tak cakap tima kaseh kat ayah??? ada..dalam mimpi ek... eheheh..Seb baik la ayah ni mmg jenis tak kesah Kaseh..sempoi jerk.. kot cuci berak kamu kat dalam sinki toilet mcD yg ada seramai2 org tu pon ayah ok jerk.. best kan ayah??? Ibu mmg solute tol ngan ayah pasal2 ni.. he's the best Dad u ever have u know..and also the best husband for me.. :)

Anyway..thanks again pada ayah coz bawak kite bercuti ke Rome...really enjoyed!! even tersangatla panas nyer.. Nasib baik la anak ibu ni baik sangat... elok je perangai dia.. even dah biasa ngan sejuk..tapi tak plak de meragam.. terima kasih sayang.. kadang2 Kaseh wat ibu terfikir kalau2 Kaseh ni memang persis cam ayah.. sebab ayah tak banyak komen.. apa pon keadaan sure ayah accept jerk..compare ngan ibu yg confirm membebel jerk.. eheheh..

Anyway...kat bawah ni ada sket collection gambar masa kite bercuti ke Rome.. senang nak imbau balik kenangan ni for future bile letak kt blog ni...eheheh..




2 comments:

shyad said...

wah...bestnye vacation!...bilala agknya nk dpt p
vacation camni eks?..
ibu kaseh doakan la kitorang murah rezeki, bole p vacation mcm ni pulak nnti..eheeee...

p/s:kaseh sgt cute oke?..

ciK LyndaWawa igUana said...

kaseh!! aunty baru tengok gambar2 nie..nice2....sebelum ni server lambat ..so tak boleh nak tengok...kaseh memang comel..cam ibu dan ayah...