Saturday, June 20, 2009

Kaseh demam lagi..

20/6

Masuk hari ni dah hari ke 3 Kaseh demam sejak balik dr KL.. risau betol dibuatnyer.. rasa macam this is the worst fever you ever had sayang.. kesian betol ibu tengok kamu.. ditambah dengan sesema kan... tersumbat hidung tu dibuatnye.. sudahnya..tido tk lena.. so, dah 2 malam la ibu n ayah berjaga dari pukul 3pg sampai la petang.. sebab awk asyik merngek sebab idung tersumbat..dah macam2 ibu buat dah.. letak vicks, air garam, nasal spray sume dah..cume kunyit je tk try lafi sebab tak dapat nak cari kunyit kat sini.. ibu and ayah harap sangat moga Kaseh cepat sembuh..

Anyway.. if selama ni asyik ayah je yang sedut hingus hidung kamu ntok kuarkan hingus tu.. but this time.. ibu buat gak tau!!! teruja ngan diri sendiri rasanya..ehehe.. well, ntok anak tersayang..apa pon sanggup.. tak betah rasanya tengok kamu suffer camtu sayang.. kesian manja ibu kan.. sabar ye sayang.. mungkin ni dugaan dari Allah.. be strong ok.. apa2 pon..ibu berterima kasih sangat pada ayah sebab sama2 jaga Kaseh..sayang ayah selalu.

quick update.. (21/6)

Alhamdulillah...bangun pagi tadi panas badan Kaseh dah kebah dah.. Tido malam tadi pon lena..syukur sangat2.. Anak ibu n ayah ni demam nak tumbuh gigi atas rupanya ek.. Haritu masa tumbuh gigi bawah time 6 bln tak demam pon, kali ni demam lak.. just for our own note.. Kaseh tumbuh gigi atas ni time Kaseh 8 bln 1 minggu... :) Nampak gaya after ni makin banyak la kesan gigi dia ek...what ever it is.. syukur sangat coz Kaseh can go through this pain.. love you so much baby!!






1 comments:

shyad said...

kaseh...be strong ok?..baby nk tumbuh gg mmg camtu.. kadang2 mmg demam..aunty doakan kaseh cepat baik ye sayang..get well soon dear!

hugs n kisses,
~mummy qistina