Tuesday, June 30, 2009

Kaseh with her new hobby..

erm..well, sejak2 Kaseh dah crawling ni...dia pon sibuk2 je kat dapur.. favourite spot dia..tu la..dlm gambar tu..laci yang kitorank wat simpan plastic bag.. adoyai...pantang lepa..kejap je de dh ke situ.. kalau de ke kitchen area tu..mmg itula spot dia.. dah la laci tu senang na nak ditarik2.. ibu takut jari kamu tersepit je sayang..cenonet je lg jari kamu tu kan.. last weekend ayah dah belikan dah laci nye sendal tu tp ayah kata tersalah beli la plak.. tang2 bucu dah setel dah..laci ni lom setel lg.. hai la Kaseh..agaknya tak lama lg bile kamu dah dapat kaki..lagi la ntah macam mana kamu buat kat umah ni kan sayang...tapi tkpe..ibu ok jerk..cume macam selalu ibu pesan.."carefull"

Kaseh sedang sibuk menggeledah laci penyimpanan plastic bag


kemas jangan tak kemas..


hai la anak ibu n ayah ni...habis de kuarkan plastic2 bag tu..huhu..




2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

si kaseh nakal...ikut sape ni?emy? is?hehehe

Kaseh Iskandar said...

hahaha...bukan nakal la aunty.. nak tunjuk skill jerk..ekekek...