Thursday, February 11, 2010

What's on my mind 3..

Kadang kadang.. rasa sangat hebat bila mampu berdepan dengan kerenah Kaseh dengan tenang, sabar dan tabah..Tapi..as a normal human being.. kadang kadang .. pernah juga sabar dan ketabahan tu lenyap seketika.. waktu itu, ibu rasa sangat gagal.. ada masa ibu sampai terfikir..am I the worst mom ever in this world??? huhhh...ntahla.. cuma setiap kali celik mata dari bangun pagi.. tiap kali itu jugala ibu pohon untuk terus diberikan kesabaran dan ketabahan. Ibu tak pasti tentang perasaan orang lain.. tapi ibu tak perlu nak menipu diri sendiri dan berlagak macam ibu yang paling baik sekali kat dunia ni dengan tulisan2 dalam blog ni.. Ibu tetap manusia biasa sayang.. yang punya banyak kelemahan..sebab tu ibu selalu kata.. ada masa ibu tersungkur.. even tersembam ke bumi.. tipu kalau ibu katakan kalau ibu tak pernah marah kamu.. tak pernah tinggikan suara kat kamu.. dan tak pernah tepuk kamu.. that's my bad.. really bad.. ibu bukan di kalangan ibu2 di dunia ni yang tak pernah jentik anak.. nope.. i failed to be in that group.. tapi tetap.. Kaseh adalah cinta hati ibu selamanya.. cuma ibu nak Kaseh tau.. ibu masih, tetap dan terus akan belajar tentang seluruh kehidupan seorang anak kecil... sebab ibu ingin berikan yang terbaik dari seorang ibu buat kamu.. andai ada ibu tersasar.. maafkan ibu.. but one thing for sure.. membesarkan kamu adalah saat terindah dalam hidup ibu walau ada masanya sabar n tabah ibu tercalar seketika.. ibu sayang Kaseh...segalanya tentang Kaseh.. selamanya..



P/s: I Love us!!



1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

biasala emy..hidup single lagi masih ade masalah..ni kan plak dah de baby..sabar ye..