Friday, May 15, 2009

7 bulan berlalu..

Diam tak diam... semalam (14/5/09) genap 7 bulan umur anak ibu.. kejap je kan?? banyak bende Kaseh dah belajar.. gelek2 punggung (mmg dah lama dah kan..), meniarap, ngoceh (jawa term), mengomel, ketawa, wat muncung and banyak lagi la.. seronok and puas hati tengok kaseh membesar dalam jagaan sendiri.. syukur atas kesempatan yang ibu and ayah ada ntok luangkan masa ntok besar n didik Kaseh sendiri rather than hantar ke nursery or 'barnhage'..(ntah camne eja, ibu pon tk tau..ehehe)

Tapi, even though kite selalu berdua time ayah keje, but still Kaseh tetap lebih manja ngan ayah, kan?? Pantang nampak ayah de balik keje, mula de excited semacam.. kadang2, elok je senyap, tup2 leh lak melalak sekuat tidak.. manja na anak ibu ngan ayah kan??macam lama na je tak jumpa.. besela..bb gurl..manja lebih pada ayah org kata kan.. apa2pon..ibu sayang Kaseh!!muaahhsss..


Sedapnya anak ibu makan buah oren ek...nyumm.nyumm...dah pandai protes if ibu or ayah amik buah tu dari kamu kan???eheheh...




1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

pandai posingla kaseh nie...:)