Friday, July 02, 2010

Masak & Makan..

Helooo.... main masak2 dua minggu ni.. boring makan nasi.. gigihla buat pizza ke, spageti ke, bihun goreng ke.. nak makan kat luar.. memangla tiada maknanya kat sini.. so, harusla gigih buat semuanya sendiri.. jauh lebih murah+puas hati.. walaupun takla sesedap mana kan.. tapi rasa puas tu lebih bila dapat prepare dengan tangan sendiri.. :) maka.. ini adalah hasil2 dari main masak2 di dapur ye.. entry adalah selain dari nasi dan lauk pauk..hihi..

2nd chef for our family.. :) daddy

spaghetti carbonara.. ;)

lamb grill ( kat balkoni rumah je ni.. )

homemade bread.. rupa dia sangatla failed kan??hahah...tapi lembut tau!!

pizza sukahati.. but gambar pizza ni dari google jerk.. ;)


note: harapla bila dah balik msia for good nanti ibu masih rajin nak bagi dapur tu berasap.. dengan syarat.. ayah kene readykan segalanya kat kitchen tu.. a complete set of kitchen cabinet yer ayah yer!!! barula semangat sket..hihi..:))


P/S: I Love us!!



1 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

wah....bread!!!!!nak jugak.