Wednesday, April 07, 2010

Jom wii!!

Keletah dua beranak melayan wii.. abaikan je la rambut ayah Kaseh tu..dah jenuh dah ibu membebel..tak makan sama gak.. memang tunggu bangun pagi tengok rambut macam kene gigit tikus kot baru dia gi gunting agaknya.. dah macam pondan pun ada gak kan??? eee... ntah apa2 ntah..


video
kemain lagi si manja dok ajuk ayah dia..

P/S: I Love us!!


6 comments:

pak su and nenek said...

suare latar...(akasia naomei)..whuhuu..layan jugak ke naomei..haha..betol suh abg is gunting rambut pastue bayar celcom nye tunggakan..hhaaha

Anonymous said...

salam...kamdaq tak berubah pun physically, mantain...dulu masa sekolah, dia nak simpan rambut panjang, tapi Girang tak bagi, itu yang dia lepas geram tu, heh3x, but actually, base on previous pictures, smart jugak rambut dia,ok...salam

KIRIS.. said...

ayah su,
layan je cite o mei tu.. tp dah abis...so sakng ni nk start tk cite baru lak.. oh, abgmu itu mmg suka tangguh2.. dari 50 dah jd ratusan skang ni.. berbuih dah cakap..

KIRIS.. said...

anon,
wslm..time kasih singgah!! hurmm..tu la..actually ada masa especially time dia nak g keje ke..memang nampak smart gak...tapi..kalau waktu lain, especially time bangun tidur di hujung minggu..adoi..sungguh sakit mataku.. rasa time2 gak nak capai gunting!! huhuhu...

acik oren said...

ferrr kaseh boleh kurus lepas ni senam ikot ayah dia main wii, jeles acik oren okeh.

KIRIS.. said...

acik,
so..apalagi acik..sambar la satu wii!!! hihihi..