Thursday, March 26, 2009

My first entry..

Dah lama rasanya nk menulis blog ni.. khas ntok my baby.. Kaseh Irdina Raesya Binti Iskandar Shah.. tp asik je delay.. apalagi bile dh ada awak ni.. ibu tk sempat dah nk lyn2 blog cmtu.. nway.. andai satu masa nanti blog ni masih wujud n Kaseh dh besar n pandai baca.. ibu saje buat ni ntok Kaseh.. so that at least you know how was your live before sayang.. anyway, by the time ibu write this first entry.. you are only at 5 month, week 2 dearie.. even you're lying down next to me.. ops..poo2 rupanya anak ibu ni..hu2..stop sat.. :) ibu tak larat dah nak pegang kaseh.. you know why? because, certain time..you need to be hold up and stand so that you can 'meneran' la baby.. your dad always hold you when you wake in the middle of the night just because you want to poo2.. you are not like aother baby that can poo2 while sleeping.. :p

Erm..anyway.. semalam birthday ibu.. thanks for the lovely card dear.. ayah lukis kaseh tau dalam kad tu.. ada ayah n kaseh.. comel jerk.. he3..ingat tak ibu ada suapkan kaseh kek yang ayah belikan untuk ibu? Cian anak ibu.. kecik lagi la sayang.. tak boleh nak suap banyak2.. sket je ibu bagi.. just nak share ngan anak sulung ibu ni ha.. Kaseh.. ibu sayang kaseh.. sgt2.. muaaahhhsss...





2 comments:

Anonymous said...

sweetnye lahai... nape xpenah pasan pon b4 nih, hihi...

Kaseh Iskandar said...

hi anonymous...pasni leh la slalu2 visit blog ni..ehehe...